Shërbime tona

- Shitje të materialeve konservative
- Shitje të materialeve ortodontike
- Shitje të materialeve implantologjike
- Shitje të pajisjeve dentare
- Ofrim të trajnimeve me licencim ndërkombëtar
- Servisim i specializuar i pajisjeve dhe mbulim i garancionit 
- Ofrim i shërbimeve konsulente
- Ofrim i shërbimit total-care për planifikim adekuat të klinikës tuaj

Galeria e buzëqeshjes
Kontakti
Na gjeni
Show More
 

KURRIZ KATI II
50000 GJAKOVË 
T. 044 133 707

ULPIANA H5 / D9
10000 PRISHTINË
T. 044 200 012

 

e-mail: eldental_co@hotmail.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now