1/3

Traditë

            Kualitet
                     Shërbim Cilësor 

 

Për ne

 

Kompania EL-DENTAL u themelua më 1990 nga Ing.Naim Muhaxhiri. I themeluar me pasion dhe shumë mund kompania jonë është biznes familjar i ndërtuar mbi bazën e etikës biznesore dhe i zhvilluar me mjaft kreativitet .

Shërbimet

 

  • ​Click to add your own text and edit me.

  • ​It's easy. Just click “Edit Text” to edit.

  • Or double click me and start editing.

  • ​Drag and drop me anywhere you like.

  • Tell a story and let your users know more.

 
Ne ju falemnderojmë për bashkëpunim duke

 
ju siguruar që kryefjala e të bërit biznes në


kompaninë EL-DENTAL mbetet KUALITETI 
Galeria e buzëqeshjes
Kontakti
Na gjeni
Show More
 

KURRIZ KATI II
50000 GJAKOVË 
T. 044 133 707

ULPIANA H5 / D9
10000 PRISHTINË
T. 044 200 012

 

e-mail: eldental_co@hotmail.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now