Për ne

Kompania EL-DENTAL u themelua më 1990 nga Ing.Naim Muhaxhiri. I themeluar me pasion dhe shumë mund kompania jonë është biznes familjar i ndërtuar mbi bazën e etikës biznesore dhe i zhvilluar me mjaft kreativitet .

Misioni i kompanisë

 

Duke shfrytezuar cdo burim tonin ne sjellim produktin më të mirë për tu rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Investojmë me përgjegjshmeri të plotë duke rritur besimin dhe bashkepunimin me klientin dhe bashkepunetorët tanë anembanë globit.

Vizioni i kompanisë

 

Ne jemi të vendosur të bëhemi kompani lider në tregtimin e pajisjeve dentare. Vizioni i ELDENTAL është një rritje e vazhdueshme kombëtare duke ofruar standard me një gamë të gjërë produktesh të kategorizuara si produkte kualitative dhe të sigurta.

Duke studjuar gjithmonë tregun vizioni ynë është përshtatje me klientin për ti fuqizuar ata dhe veten.

Ne ju falemnderojmë për bashkëpunim duke

 
ju siguruar që kryefjala e të bërit biznes në


kompaninë EL-DENTAL mbetet KUALITETI 
Galeria e buzëqeshjes
Kontakti
Na gjeni
Show More
 

KURRIZ KATI II
50000 GJAKOVË 
T. 044 133 707

ULPIANA H5 / D9
10000 PRISHTINË
T. 044 200 012

 

e-mail: eldental_co@hotmail.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now